Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Hajdar Dushi - Qendër
  Me Qira

  Rr. Hajdar Dushi – Qendër550 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në qendër të qytetit afër qendrës së rexhistrimit të veturave, që ka 100m2. Zyra ka 4 njësi, ka dy banjo, një ballkona, alarm, nxemje qëndrore, ashensor, kati i tretë!…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera350 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në qendër të qytetit afër TEB Bank, që ka 65m2 (Neto). Zyra ka 3 njësi, ka një banjo, dy ballkona, alarm, nxemje qëndrore, kati i dytë!…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,300 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në Qendër të qytetit, afër kino ABC. Lokali është në  dy hapësira, salla, kuzhina, teraca,  qe ka 70 m2,  2 wc, nxemje qëndrore, ventilim, klimatizim, alarm, ujë dhe rrymë 24h, etj!….

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera600 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në qendër të qytetit afër Bankes Qëndrore dhe Pallatit të rinisë që ka 82m2 (Neto). Zyra ka 4 njësi, ka një banjo, dy ballkona, alarm, nxemje qëndrore, kati i dytë!…

 • Lokale Rr. Garibaldi - Qendër
  Me Qira

  Rr. Garibaldi – Qendër600 /muaj

  Lëshohet Zyre me qera në qendër të qytetit afer Hotel Grand, që ka 64m2 (Neto). Zyra ka 3 njësi, ka një banjo, dy ballkona, alarm, nxemje qëndrore dhe është komplet e renovuar…

 • Lokale I dhënë me qera
  Me Qira

  I dhënë me qera2,300 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në Aktash. Lokali është i ndarë në dy njesi pune, 200m2  Përdhes + 240m2 Podrum, një wc, nxemje qëndrore, 2 vend parkime….

Translate »