Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Troje Rr. Batalioni Atlantiku - Shkabaj (Orlloviq)
  Me Qira

  Rr. Batalioni Atlantiku – Shkabaj (Orlloviq)300 /muaj

  Lëshohet toka me qera afër Magjistrales Prishtinë – Mitrovicë. Parcela ka 7.5 Ari, dhe  përmban infrastrukture te plot, rryme, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Qasja e parceles  është në rrugën kryesore … Parcela është shumë e përshtatshëm për afarizem!

 • Troje Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë
  Me Qira

  Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë1,000 /muaj

  Lëshohet toka me qera në Magjistralen Prishtinë – Mitrovicë (afër Te Ismeti). Parcela ka 36 Ari, dhe  përmban infrastrukture te plot, rryme, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Qasja e parceles  është në drejtim të F.Kosovës … Parcela është shumë e përshtatshëm për afarizem!

 • Troje Magjistralja Prishtinë - Mitrovicë
  Me Qira

  Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë500 /muaj

  Lëshohet toka me qera në Magjistralen Prishtinë – Mitrovicë (afër Te Ismeti). Parcela ka 11 Ari, dhe  përmban infrastrukture te plot, rryme, uje, kanalizime, ndriqim rrugore, qasje nga të dyja anët e rrugës. Qasja kah rruga kryesore është 17 m, kurse thellësia 70 m … Parcela është shumë e përshtatshëm për afarizem!

Translate »