Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Shtepi Lagjia Melodia - Veterrnik
  Ne Shitje

  Lagjia Melodia – Veterrnik365,000

  Shitet shtëpia  në lagjen Melodia – Veterrnik. Shtëpia është 520m² B+P+1, që përbëhet prej nga një sallon, dy kuzhina me  tryezari, katër dhoma gjumi, katër banjo, tre ballkona, bodrum, ngrohje qëndrore ,  një garazhe,  instalim të sistem alarmi dhe të kamerave, 5.4 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e pa mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Shtepi Rr. Nezir Gashi, Lagjia e Universitetit - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Nezir Gashi, Lagjia e Universitetit – Bregu i Diellit420,000

  Shitet shtëpia  në lagjen e Universitetit. Shtëpia është 220m² P+2, që përbëhet prej nga tre sallona, tri kuzhina me  tryezari, tri dhoma gjumi, tri banjo , dy ballkona, ngrohje qëndrore me Termokos,  një garazhe,  sistem alarmi dhe të kamerave, 4.5 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Shtepi Rr. Stefana Nemanje - Qagllavicë
  Ne Shitje

  Rr. Stefana Nemanje – Qagllavicë190,000

  Shitet shtëpia  në Qagllavicë afër qendnrës mediale. Shtëpia është 140m², që përbëhet prej një sallon, një kuzhinë me  tryezari, katër dhoma gjumi, dy banjo , dy ballkona, ngrohje qëndrore, një garazhe,  klimatizim, 7 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Shtepi Rr. Kongresi i Lushnjes - Fushë Kosovë
  Ne Shitje

  Rr. Kongresi i Lushnjes – Fushë Kosovë175,000

  Shitet shtëpia  në Fushë Kosovë që ka 245m² P+1, dhe përbëhet prej një sallon, një kuzhinë me  tryezari, gjashtë dhoma gjumi, tri banjo , dy ballkona, ngrohje qëndrore, një garazhe, 3.5 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Shtepi Rr. Museine Kukullari - Dardani
  Me Qira

  Rr. Museine Kukullari – Dardani400 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia në lagjen Dardania. Shtëpia ka sipërfaqe110m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një wc, një ballkon.  Shtepia është e mobiluar por lëshohet edhe për afarizëm (zyre)!

 • Shtepi Rr. 7 Marsi - Veterrnik
  Ne Shitje

  Rr. 7 Marsi – Veterrnik210,000

  Shitet shtëpia  në lagjen Qëndresa – Veterrnik. Shtëpia është 275m² B+P+1, që përbëhet prej një sallon, një kuzhinë me  tryezari, pesë dhoma gjumi, tri banjo , dy ballkona, ngrohje qëndrore solare, një bodrum 35m², verandë, një garazhe,  sistem alarmi dhe të kamerave, 3 ari oborr,… Shtepia është  tërsisht e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Shtepi Rr. Sadik Mujota - Hajvali
  Ne Shitje

  Rr. Sadik Mujota – Hajvali140,000

  Shitet shtëpia në lagjën Hajvali. Shtëpia ka sipërfaqe 260m² banim, dhe  përbëhet nga dy kate (P+1). Në katin  përdhes gjendet një salloni, kuzhinë ndaras, një shpajz, një dhomë gjumi, dhe një banjo. Në katin e parë janë 3 dhoma gjumi, dy  banjo, dy ballkona,… Shtëpia ka nje pamje shumë të mir. Poashtu shtëpia posedon ngrohje qendrore , 2.8ari oborr!…..

 • Shtepi Rr. Gjergj Balsha – Arbëri (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Gjergj Balsha – Arbëri (Dragodan)1,200 /muaj

  Lëshohet me qera shtëpia në lagjen Arbëri (Dragodan). Shtëpia ka sipërfaqe 370m² që përbëhet nga katë kate (P+3). Në shtëpi janë gjashtë dhoma pune, dy dhoma konferencash, dy ballkona, dy shpajza, 5 banjo/wc,  ngrohje qendrore, klimatizim, ujë dhe rrymë 24h, 2 ari oborr. Shtëpia më herët ka çenë e me qera që e kanë shfrytëzuar…

Translate »