Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Garibaldi - Qendër
  Me Qira

  Rr. Garibaldi – Qendër650 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në qendër të qytetit. Banesa është në katin e dytë, që ka sipërfaqe prej 80m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, (një sallon dhe dy dhoma gjumi), një kuzhinë, një banjo, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka uje dhe rrymë 24h,… Banesa është shumë e pështatëshme për zyre dhe ka një pamje…

 • Lokale Rr. Garibaldi - Qendër
  Me Qira

  Rr. Garibaldi – Qendër750 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në qendër të qytetit. Banesa është në katin e dytë, që ka sipërfaqe prej 100m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, (një sallon dhe dy dhoma gjumi), një kuzhinë, një banjo, një ballkon, shpajz, kondicioner,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është shumë e pështatëshme për zyre dhe…

 • Lokale Rr. Bulevardi Dëshmorët e Kombit - Dardania
  Me Qira

  Rr. Bulevardi Dëshmorët e Kombit – Dardania450 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Dardania. Lokali është në  katin përdhes, që ka  52m², dhe përbëhet nga dy hapësira pune, një  banjo, ngrohje qëndrore (me Termokos), ujë dhe rrymë 24h…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë!…

 • Lokale Rr. Hajrullah Zymi - Fushë Kosovë
  Me Qira

  Rr. Hajrullah Zymi – Fushë Kosovë1,800 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në Fushë Kosovë. Lokali është në  katin përdhes, që ka 262m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune me mundesi ndarje, dy  banjo, 2 terraca, njëra terraca ka hapsirë prej 190m² (Mbrapa), kurse tjetra ka 115m² (Nga rruga kryesore), pesë vendëparkime te rezervuara para lokal, ujë dhe rrymë 24h…. Lokali ka një ambient pune…

 • Lokale Rr. Perandori Justinian - Tophane
  Me Qira

  Rr. Perandori Justinian – Tophane600 /muaj

  Lëshohet zyrja me qera në lagjën Tophane. Zyret janë  në katin përdhes, që ka sipërfaqe prej 55m², dhe përbëhet nga dy hapësira pune, një banjo,  ujë dhe rrymë 24 orë, alarm, kondicioner, ngrohje qëndrore. Zyret kanë një ambient pune shumë te mirë dhe qasje të  të mirë në qytet!…

 • Lokale Rr. Kadri Halimi - Ulpiana
  Me Qira

  Rr. Kadri Halimi – Ulpiana600 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Ulpiana. Lokali është në  katin përdhes, që ka  60m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, një  banjo, ngrohje qëndrore (me Termokos), ujë dhe rrymë 24h…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë,!…

 • Lokale Rr. Hajrullah Abdullahu - Aktash
  Me Qira

  Rr. Hajrullah Abdullahu – Aktash1,200 /muaj

  Lëshohet zyrja me qera në lagjën Aktash. Zyret janë  në katin e dytë, që ka sipërfaqe prej 360m², dhe përbëhet nga pesë hapësira pune, dy banjo, një ballkon 30m², një shpajza, ujë dhe rrymë 24 orë, alarm, kondicioner, ngrohje qëndrore. Zyret kanë një ambient pune shumë te mirë dhe qasje të  të mirë në qytet!…

 • Lokale Rr. Rrahim Beçiri - Bregu i Diellit
  Me Qira

  Rr. Rrahim Beçiri – Bregu i Diellit1,700 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Bregu i Diellit. Lokali është në  katin e parë, që ka  230m², dhe përbëhet nga një hapësirë me pamje buzë rrugës kryesore. Lokali ka qasje nga të dyja anët e rrugës, nga Rr. Rrahim Beçiri dhe Rr. Ibrahim Pacolli që e bënë me të lehtë qasjen për gjdo lloj afarizmi. Në…

Translate »