Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Perandori Justinian - Tophane
  Me Qira

  Rr. Perandori Justinian – Tophane600 /muaj

  Lëshohet zyrja me qera në lagjën Tophane. Zyret janë  në katin përdhes, që ka sipërfaqe prej 55m², dhe përbëhet nga dy hapësira pune, një banjo,  ujë dhe rrymë 24 orë, alarm, kondicioner, ngrohje qëndrore. Zyret kanë një ambient pune shumë te mirë dhe qasje të  të mirë në qytet!…

 • Lokale Rr. Kadri Halimi - Ulpiana
  Me Qira

  Rr. Kadri Halimi – Ulpiana600 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Ulpiana. Lokali është në  katin përdhes, që ka  60m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, një  banjo, ngrohje qëndrore (me Termokos), ujë dhe rrymë 24h…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë,!…

 • Lokale Rr. Hajrullah Abdullahu - Aktash
  Me Qira

  Rr. Hajrullah Abdullahu – Aktash1,200 /muaj

  Lëshohet zyrja me qera në lagjën Aktash. Zyret janë  në katin e dytë, që ka sipërfaqe prej 360m², dhe përbëhet nga pesë hapësira pune, dy banjo, një ballkon 30m², një shpajza, ujë dhe rrymë 24 orë, alarm, kondicioner, ngrohje qëndrore. Zyret kanë një ambient pune shumë te mirë dhe qasje të  të mirë në qytet!…

 • Lokale Rr. Rrahim Beçiri - Bregu i Diellit
  Me Qira

  Rr. Rrahim Beçiri – Bregu i Diellit1,700 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Bregu i Diellit. Lokali është në  katin e parë, që ka  230m², dhe përbëhet nga një hapësirë me pamje buzë rrugës kryesore. Lokali ka qasje nga të dyja anët e rrugës, nga Rr. Rrahim Beçiri dhe Rr. Ibrahim Pacolli që e bënë me të lehtë qasjen për gjdo lloj afarizmi. Në…

 • Lokale Rr. Rexhep Mala - Aktash
  Me Qira

  Rr. Rexhep Mala – Aktash1,300 /muaj

  Lëshohet zyrja me qera në lagjën Aktash. Zyret janë  në katin e parë, që ka sipërfaqe prej 220m², dhe 50m² terece, dhe përbëhet nga katër hapësira pune, një kuzhinë, dy banjo, dy ballkona, dy shpajza, dy ballkona, ujë dhe rrymë 24 orë (3000litra rezervuar, gjenerator), alarm, klimatizim, ngrohje qëndrore. Zyret kanë një ambient pune shumë te…

 • Lokale Rr. Agim Ramadani - Dodona
  Me Qira

  Rr. Agim Ramadani – Dodona250 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën Dodona. Banesa është në katin pëdhes e ulët, që ka sipërfaqe prej 33m², dhe përbëhet ngady hapësira pune, një banjo / 1 wc,…Në banesë ka ngrohje qëndrore me Termokos, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është shumë e pështatëshme për zyre…

 • Lokale Rr. Ali Vitia – Kalabri (Emshir)
  Me Qira

  Rr. Ali Vitia – Kalabri (Emshir)1,700 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Kalabria (Emshir). Lokali është në  katin e përdhes, që ka  300m², dhe përbëhet nga dy hapësira: një hapësirë qëndrore që është buzë rrugës kryesore, dhe një hapësirë bukur e madhe poshtë, tri banjo/wc (ndaras për meshkuj dhe femra), dy terasa, ngrohje qëndrore, ujë dhe rrymë 24h…. Lokali ka një ambient…

 • Lokale Rr. Ymer Aliu – Kalabri (Emshir)
  Me Qira

  Rr. Ymer Aliu – Kalabri (Emshir)450 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën Kalabri (Emshir). Banesa është në katin e parë, që ka sipërfaqe prej 105m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, (një sallon dhe dy dhoma gjumi) një banjo + 1 wc, dy ballkona, shpajz, kondicioner,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është shumë e pështatëshme për zyre…

Translate »