Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Holger Petersen - Prishtina e Re
  Ne Shitje

  Rr. Holger Petersen – Prishtina e Re132,000

  Shitet banesa në lagjën Prishtina e Re, në kompleksin banesor (VERA HILL). Banesa është në katin e II-të, që ka sipërfaqe prej 130.57m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkon, një garazhë, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa pritet të përfundoj në…

 • Banesa Rr. Pajazit Ahmeti - Kalabria (Emshir)
  Ne Shitje

  Rr. Pajazit Ahmeti – Kalabria (Emshir)80,000

  Shitet banesa në lagjën Kalabria (Emshir), në kompleksin banesor (FEHI Capital). Banesa është në katin e V-të, që ka sipërfaqe prej 59.5m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa pritet të përfundoj në muajin Dhjetorë të vitit 2024.

 • Banesa Rr. Jashar Salihu - Mahalla e Muhaxherëve
  Ne Shitje

  Rr. Jashar Salihu – Mahalla e Muhaxherëve62,000

  Shitet banesa (Garsionere) në lagjen e Muhaxherëve që ka 44.3m². Banesa është në katin e gjashtë dhe ka: një sallon me kuzhinë dhe tryezari, 1 banjo, ngrohje qëndrore, ujë dhe rrymë 24h. Banesa është e pa mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Banesa Rr. Gjergj Balsha - Arbëri (Dragodan)
  Ne Shitje

  Rr. Gjergj Balsha – Arbëri (Dragodan)121,550

  Shitet banesa në lagjën Arbëri (Dragodan), në kompleksin banesor (LUKI Construction). Banesa është në katin e II-të, që ka sipërfaqe prej 93.5m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,…

 • Banesa Rr. Fatime Sokoli - Kalabri (Emshir)
  Me Qira

  Rr. Fatime Sokoli – Kalabri (Emshir)600 /muaj

  Lëshohet banesa duplex me qera në lagjën Kalabri (Emshir), kompleksi PRISHTINA STARS. Banesa është në katine e 7/8-të (duplex), që ka sipërfaqe prej 151m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, dy banjo plus një toalet, një ballkon, një shpajz…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,…Banesa jepet…

 • Banesa Rr. Fatime Sokoli - Kalabri (Emshir)
  Me Qira

  Rr. Fatime Sokoli – Kalabri (Emshir)350 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Kalabri (Emshir), kompleksi PRISHTINA STARS. Banesa është në katine e VI-të, që ka sipërfaqe prej 67m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,…Banesa mobilohet nga ana e pronarit.

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur102,000

  Shitet banesa në lagjën Arbëri (Dragodan), në kompleksin banesor (Lesna). Banesa është në katin e IX-të, që ka sipërfaqe prej 88.54m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa pritet të përfundoj në fillim të vitit 2025.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera260 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në Fushë Kosovë afër British School, Kompleksi MODEL SLOVENIA 1. Banesa është në katine e IV-të, ka sipërfaqe prej 65m², dhe përbëhet nga një salloni me kuzhinë dhe trepezari, një dhomë gjumi, një banjo, klimatizim, një ballkon, lift, …Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është në tërsi e…

Translate »