Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Shaqir Igrishta - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. Shaqir Igrishta – Mati I150,000

  Shitet banesa në lagjën Mati , në kompleksin banesor (Mbretëresha Teuta). Banesa është në katine e V-të, që ka sipërfaqe prej 124.96m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz, lift, garazhë…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa përfundon në fund të vitit 2022

 • Banesa Rr. Korabi - Prishtina e Re
  Ne Shitje

  Rr. Korabi – Prishtina e Re79,000

  Shitet banesa në lagjën Prishtina e Re, në kompleksin banesor (ARIANI Company). Banesa është në katine e VI-të, që ka sipërfaqe prej 93m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz, lift, garazhë…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa përfundon në fund të vitit 2022

 • Banesa Rr. Ndue Përlleshi - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. Ndue Përlleshi – Mati I250,000

  Shitet banesa në lagjën Mati I, mrapa Royal Mall. Banesa është në katine e V-të, që ka sipërfaqe prej 165m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, pesë dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, terace 480m², një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e  mobiluar dhe si e tillë edhe shitet…

 • Banesa Rr. Adrian Krasniqi - Lagjia e Muhaxherëve
  Ne Shitje

  Rr. Adrian Krasniqi – Lagjia e Muhaxherëve84,000

  Shitet banesa në lagjën e Muhaxherëve, në kompleksin banesor (Royal Dodona Building). Banesa është në katine e VI-të, që ka sipërfaqe prej 62.5m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa përfundon në Tetor 2022

 • Banesa Rr. Tahir Zajmi - Fushë Kosovë
  Ne Shitje

  Rr. Tahir Zajmi – Fushë Kosovë70,000

  Shitet banesa në Fushë Kosovë,  (me fletë poseduese). Banesa është në katine e V-të, që ka sipërfaqe prej 101.45m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe si e tillë edhe shitet.

 • Banesa Rr. Dervish Hima - Kalabria (Emshir)
  Ne Shitje

  Rr. Dervish Hima – Kalabria (Emshir)86,200

  Shitet banesa në lagjën Kalabria (Emshir), në kompleksin banesor  (Liridoni Construction). Banesa është në katine e II-të, që ka sipërfaqe prej 86.2m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe si e tillë edhe…

 • Banesa Rr. Ndue Përlleshi - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. Ndue Përlleshi – Mati I75,000

  Shitet banesa në lagjën Mati I, në kompleksin banesor  (Alko Group). Banesa është në katine e IV-të, që ka sipërfaqe prej 86m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, një banjo, dy ballkona, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet.

 • Banesa Rr. Qamil Bala - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Qamil Bala – Bregu i Diellit92,000

  Shitet banesa në lagjën Bregu i Diellit (afër Postës). Banesa është në katin e pestë, që ka sipërfaqe prej 64.54m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, ashensor,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar dhe si…

Translate »