Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Ferid Curri - Arbëria (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Ferid Curri – Arbëria (Dragodan)1,300 /muaj

  Lëshohet banesa (Pent House) me qera në lagjen Arbëria (Dragodan), me nje pamje fantastike. Banesa është në katin e pestë që ka 245m² dhe posedon: 1 sallon me kuzhinë dhe trepezari, katër dhoma gjumi njëra dhomë e gjumit posedon edhe garderobë dhe banjo priate, 1 banjo plus 1 wc, një terace me mundesi dalje nga të gjitha…

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera260 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Dodona. Banesa është në katine e IV-të, që ka sipërfaqe prej 60m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Tring Smajli - Dodona
  Me Qira

  Rr. Tring Smajli – Dodona400 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Dodona. Banesa është në katine e IV-të, që ka sipërfaqe prej 68m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Gazmend Zajmi - Lagjja e Muhaxherëve
  Me Qira

  Rr. Gazmend Zajmi – Lagjja e Muhaxherëve400 /muaj

  Lëshohet banesa në lagjën e Muhaxherëve. Banesa është në katine e II-të, që ka sipërfaqe prej 88m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, një banjo plus një wc, një ballkon, garazhe, bodrum, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Mis Edit Durham - Qendër
  Me Qira

  Rr. Mis Edit Durham – Qendër600 /muaj

  Lëshohët banesa me qera  në Qendër të qytetit. Banesa është në katin IV-të, dhe ka sipërfaqe prej 90m², dhe përbëhet nga  një salloni me  kuzhinë dhe tryezari,dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me rrymë), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e renovuar dhe mobiluar në tërësi.

 • Banesa Rr. Bashkim Fehmiu - Arbëria (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Bashkim Fehmiu – Arbëria (Dragodan)320 /muaj

  Lëshohet banesa në lagjën Arbëria (Dragodan). Banesa është në katine e III-të, që ka sipërfaqe prej 80m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon,  lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Bashkim Fehmiu - Arbëria (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Bashkim Fehmiu – Arbëria (Dragodan)320 /muaj

  Lëshohet banesa në lagjën Arbëria (Dragodan). Banesa është në katine e III-të, që ka sipërfaqe prej 80m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon,  lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Zagrebi - Arbëria (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Zagrebi – Arbëria (Dragodan)500 /muaj

  Lëshohet banesa në lagjën Arbëria (Dragodan), në kompleksin banesor (Pandora Tower). Banesa është në katine e VI-të, që ka sipërfaqe prej 110m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

Translate »