Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur106,600

  Shitet toka në Veterrnik afër lagjes Nic, që ka 4.1 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë për banim. Qmimi është 26000 për Ari.

 • Troje Rr. Azem Sopi - Butovc
  Ne Shitje

  Rr. Azem Sopi – Butovc4,500

  Shiten troje në Butovc afër parkut të Gërmisë. Parcelat janë me sipërfaqe të ndryshme 4, 5 dhe 6 Ari me dokumentacion të regjistruar në kadaster. Trojet përmbajnë infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë për banim. Qmimi është 4500 për Ari.

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur100,000

  Shitet toka në Veterrnik afër lagjes Nic, që ka 4 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë për banim. Qmimi është 25000 për Ari.

 • Troje Fsh. Orllan - Batllavë
  Ne Shitje

  Fsh. Orllan – Batllavë24,000

  Shitet toka në Batllave afër Liqenit,  (afër restaurant Adriatik) që ka 3 Ari. Parcela ka  dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela përmban infrastrukturë të plot dhe gjindet në një pozit shumë të mirë…

 • Troje Rr. Mirjane Dragoviç - Çagllavicë
  Ne Shitje

  Rr. Mirjane Dragoviç – Çagllavicë1,755,000

  Shitet toka në Çagllavicë (Graçanicë) që ka 90 Ari, dhe ka dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela  gjindet në një  pozit shumë të mirë në rrugë kryesore, Qmimi është 19500 për Ari.

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur104,000

  Shitet toka në Veterrnik, që ka 4 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë për banim…

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur220,000

  Shitet toka në Çagllavicë (Graçanicë) që ka 9.6 Ari, dhe ka dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela  gjindet në një  pozit shumë të mirë afër rrugës kryesore, Qmimi është 23000 për Ari.

 • Troje Preoc – Graqanicë
  Ne Shitje

  Preoc – Graqanicë310,000

  Shitet toka në Preoc (Graqanicë) që ka 51.6 Ari, dhe ka dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela  gjindet në një  pozit shumë të mirë afër rrugës kryesore të Marigona Residence, Qmimi është 6000 për Ari.

Translate »