Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera8,130 /muaj

  Lëshohen me qera dy kate (4-5) të Objekti Afarist që gjindet ne qendër të qytetit. Një kat i objektit përbëhet prej 813m2(Neto),  ka një hapsir, 2 wc,  ashensor, klimatizim, ventilim, ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h, sistem te kamerave, sistem kundër zjarrit, zerim, ….. Kati i 4-5 kanë hyrje të veçant, dhe ësht shumë i…

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera2,695 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që  ka 770m2.  Objekti gjindet nëZona Industriale – Fushë Kosovë, dhe  ka 1 hapsir, 2 wc, ngrohje qendrore, vend pakim…ka infrastruktur komplete dhe mund te shfrytezohet per veprimtari te ndryshme.

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera5,250 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që  ka 1500m2.  Objekti gjindet nëZona Industriale – Fushë Kosovë, dhe  ka 1 hapsir, 2 wc, , klimatizim, ngrohje qendrore, sistem te ventilimit, vend pakim…ka infrastruktur komplete dhe mund te shfrytezohet per veprimtari te ndryshme.

 • Objekte Rr. Tirana - Prizren
  Me Qira

  Rr. Tirana – Prizren15,000 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjithësejt ka 2500m2. Objekti gjindet në Magj. Prizren – Tirane,  Objekti  rregullohet sipas kerkeses … klimatizim, ngrohje qendrore, sistem te kamerave…..ka infrastruktur komplete dhe mund te shfrytezohet per veprimtari te ndryshme.

 • Objekte Magj. Prishtinë-Ferizaj – Veterrnik
  Me Qira

  Magj. Prishtinë-Ferizaj – Veterrnik8,400 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që  ka 1050m2. kati. Objekti gjindet në Magj. Prishtinë Lipjan, dhe  ka 10 zyre, kuzhinën, 6 wc,  ashensor, klimatizim, ngrohje qendrore, sistem te kamerave vend pakim…ka infrastruktur komplete dhe mund te shfrytezohet per veprimtari te ndryshme.

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera8,500 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjithësejt ka 3500m2. Objekti gjindet në Magj. Prishtinë Lipjan, afër Hotel Emerald. Objekti ka 10 Ari oborr,  ka 4 zyre, kuzhinën, 6 wc,  ashensor, klimatizim, ngrohje qendrore, sistem te kamerave…..ka infrastruktur komplete dhe mund te shfrytezohet per veprimtari te ndryshme.

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera3,500 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjithësejt ka 1560m2. Objekti gjindet në Magj. Prishtinë Lipjan, afër QMI.Objekti ka 30 Ari oborr,  ka 8 zyre, kuzhinën, 5 wc, server room, klimatizim, ngrohje qendrore, sistem te kamerave…..ka infrastruktur komplete dhe mund te shfrytezohet per veprimtari te ndryshme.

 • Objekte Rr. Richard Holbrooke - Veterrnik
  Me Qira

  Rr. Richard Holbrooke – Veterrnik29,700 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera në Lagjen Veterrnik. Objekti ka ashensor, sistem te avancuar alarmi dhe të kamerave, ka ujë 24 orë, sistem të ngrohjes / ftohjes – ventilimit. Ka gjithsej 5400m2, (3200+2200), ka 4200m2 oborr – parking (komplet parcela 35 ari), …. Pjesa e pare e objektit ka restaurant ne nivelin -1 (podrum), ka rreth 35…

Translate »