Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Troje Fsh. Orllan - Batllavë
  Ne Shitje

  Fsh. Orllan – Batllavë24,000

  Shitet toka në Batllave afër Liqenit,  (afër restaurant Adriatik) që ka 3 Ari. Parcela ka  dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela përmban infrastrukturë të plot dhe gjindet në një pozit shumë të mirë…

 • Troje Rr. Mirjane Dragoviç - Çagllavicë
  Ne Shitje

  Rr. Mirjane Dragoviç – Çagllavicë1,755,000

  Shitet toka në Çagllavicë (Graçanicë) që ka 90 Ari, dhe ka dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela  gjindet në një  pozit shumë të mirë në rrugë kryesore, Qmimi është 19500 për Ari.

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur104,000

  Shitet toka në Veterrnik, që ka 4 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë për banim…

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur220,000

  Shitet toka në Çagllavicë (Graçanicë) që ka 9.6 Ari, dhe ka dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela  gjindet në një  pozit shumë të mirë afër rrugës kryesore, Qmimi është 23000 për Ari.

 • Troje Preoc – Graqanicë
  Ne Shitje

  Preoc – Graqanicë310,000

  Shitet toka në Preoc (Graqanicë) që ka 51.6 Ari, dhe ka dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela  gjindet në një  pozit shumë të mirë afër rrugës kryesore të Marigona Residence, Qmimi është 6000 për Ari.

 • Troje Preoc – Graqanicë
  Ne Shitje

  Preoc – Graqanicë1,600,000

  Shitet toka në Preoc (Graqanicë) që ka 2 Hektar, dhe ka  dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela  gjindet në një  pozit shumë të mirë afër rrugës kryesore të fshatit, Qmimi është 8000 për Ari.

 • Troje Uglar - Graqanicë
  Ne Shitje

  Uglar – Graqanicë130,000

  Shitet toka në Uglar (Graqanicë) që ka 20 Ari, dhe ka  dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela  gjindet në një  pozit shumë të mirë! Qmimi është 6500 për Ari.

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur621,000

  Shitet toka në Shkabaj (Orlloviq) në Magjistralen Prishtinë – Mitrovicë, që ka 27 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një pozit shumë të mirë dhe e përshtatëshme per afarizëm…

Translate »