Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Demir Demiraj – Veterrnik

106,600

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Shitet toka në Veterrnik afër lagjes Nic, që ka 4.1 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë për banim. Qmimi është 26000 për Ari.

 • ID: 53
 • Adresa: Rr. Demir Demiraj - Veterrnik
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
  Translate »