Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Kaçaniku - Lagjja e Muhaxherëve
  Ne Shitje

  Rr. Kaçaniku – Lagjja e Muhaxherëve78,000

  Shitet banesa në lagjën e Muhaxherëve. Banesa është në katine e VI-të, që ka sipërfaqe prej 82m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, nje banjo, njëwc, dy ballkona, shpajz, dy lifta…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është në tërsi e pa mobiluar që si e…

 • Banesa Rr. Bill Clinton - Dardania
  Ne Shitje

  Rr. Bill Clinton – Dardania78,000

  Shitet banesa në lagjën Dardania afër statujes Bill Clinton. Banesa është në katine e X-të, që ka sipërfaqe prej 57m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon, kuzhinë ndaras,një dhomë gjumi, nje banjo, një ballkon, shpajz, dy lifta…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është në tërsi e renovuar dhe e…

 • Banesa Rr. Xheladin Hana - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. Xheladin Hana – Mati I58,000

  Shitet banesa në lagjën Mati I, në kompleksin banesor  (VG). Banesa është në katin e I-rë, që ka sipërfaqe prej 67m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, garazhë, dy lifta,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa  mobiluar dhe si e tillë edhe…

 • Banesa Rr. Afrim Zhitia – Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Afrim Zhitia – Bregu i Diellit49,000

  Shitet banesa në lagjën Bregu i Diellit afër furrës Qerimi II. Banesa është në katine e III-të, që ka sipërfaqe prej 42m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari,një dhomë gjumi, nje banjo, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është në tërsi e renovuar…

 • Banesa Rr. Shefqet Shkupi – Kalabri (Emshir)
  Ne Shitje

  Rr. Shefqet Shkupi – Kalabri (Emshir)60,000

  Shitet banesa në lagjën Kalabria (Emshir), në kompleksin banesor  (Nartel). Banesa është në katin e III-të, që ka sipërfaqe prej 60m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e  mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!

 • Banesa Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana
  Ne Shitje

  Rr. Imzot Nik Prela – Ulpiana100,000

  Shitet banesa në lagjën Ulpiana afër fontanes. Banesa është në katine e V-të, që ka sipërfaqe prej 95m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, nje banjo, një wc, dy ballkona, shpajz, bodrum,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar!

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur65,000

  Shitet banesa në lagjën Ulpiana afër Sh.F. Hasan Prishtina. Banesa është në katine e I-rë, që ka sipërfaqe prej 44m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, shpajz, klimatizim, …Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e renovuar dhe…

 • Banesa Rr. Imzot Nikë Prela - Ulpiana
  Ne Shitje

  Rr. Imzot Nikë Prela – Ulpiana37,000

  Shitet banesa (Garsionere) në lagjen Ulpiana afër Sh.F ,,Hasan Prishtina” që ka 30m² (Neto). Banesa është në katin e katërt (jo i fundit) dhe ka: një sallon, një kuzhinë dhe trepazari, një banjo, koridor, ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h. Banesa  është e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

Translate »