Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera270 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në lagjen Bregu i Diellit, kompleksi Standart. Banesa është në katin e tretë dhe ka 56m2, ka sallon me kuzhinë, njër dhomë gjumi, një banjo, 1 ballkona, ngrohje qendrore, Garazhë, e mobiluar komplet.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera250 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjen Bregu i Diellit, Sh. F. Ismail Qemali. Banesa është në katin e gjashtë dhe ka 55m2, ka sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi, një banjo, 1 ballkona, ngrohje qendrore të qytetit.

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur39,500

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit  qe ka 45m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa eshte në katin e katërt, dhe ka: sallon të madhe, kuzhinë, një dhomë gjumi, 1 banjo, 1 ballkona, ngrohje qendrore të qytetit.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera300 /muaj

  Lëshohet banesen me qera në lagjen Bregu i Diellit. Banesa është në katin e katërt,  dhe është 80m2, ka sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi, dy banjo, 2 ballkon, ngrohje qendrore, ashensor, ujë dhe rrymë 24h, e mobiluar komplet.

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur97,000

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit afer Sh.F. Ismail Qemali qe ka 83m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa eshte në katin Përdhes, dhe ka: sallon të madhe, kuzhinë, dy dhomë gjumi, 2 banjo, 2 ballkona, ngrohje qendrore të qytetit

 • Banesa Rr. Hilmi Rakovica - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Hilmi Rakovica – Bregu i Diellit58,000

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit qe ka 66m2. Banesa eshte në katin IV, dhe ka: sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi, 1 banjo, 2 ballona, ngrohje qendrore .

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur75,000

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit (afer postes se vogel) qe ka 68m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa eshte në katin V, dhe ka: sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi, 1 banjo, ballon, ngrohje qendrore te qytetit.

 • Banesa Rr. Major Mehmet Bushi - Bregu i Diellit
  Me Qira

  Rr. Major Mehmet Bushi – Bregu i Diellit400 /muaj

  Lëshohet banesen me qera në lagjen Bregu i Diellit, afer qendres tregtare. Banesa është në katin e katërt dhe ka 120m2, ka sallon me kuzhinë, katër dhoma gjumi, dy banjo, 2 ballkona, ngrohje qendrore të qytetit, e mobiluar komplet.

Translate »