Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

A është kjo ndërtesa më e mirë në botë?

Një kompleks ri apartamentesh është duke u ndërtuar në Astana, në kryeqytetin e Kazakistanit. Ky kompleks ndër të tjera përfshin edhe një ski-stazë, që fillon në pullazin e ndërtesës dhe përfundon në nivelin e tokës. Ndërtesa 21 katëshe do të ketë një qendër tregtare në katin përdhesë dhe 421 apartamente në katet tjera të saj.…

Translate »