Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

A është kjo ndërtesa më e mirë në botë?

Një kompleks ri apartamentesh është duke u ndërtuar në Astana, në kryeqytetin e Kazakistanit. Ky kompleks ndër të tjera përfshin edhe një ski-stazë, që fillon në pullazin e ndërtesës dhe përfundon në nivelin e tokës.

Ndërtesa 21 katëshe do të ketë një qendër tregtare në katin përdhesë dhe 421 apartamente në katet tjera të saj.

Kjo do të jetë ndërtesa e parë në botë me stazë për skiatorë, ndërsa pjesa më e mirë e tregimit është se ajo do të ndërtohet nga materiali “snoëflex”, që mundëson ushtrimin e ski-sportit gjatë gjithë vitit.

Nëse kjo është e ardhmja e ndërtimit, mbetet të shihet, megjithatë, duhet pranuar se duket shumë joshëse dhe interesante./NGJYRA.COM/

astana ndertimi 002astana ndertimi 003
Translate »