Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Uglar – Graqanicë

130,000

 • 1
 • 2
 • 3

Shitet toka në Uglar (Graqanicë) që ka 20 Ari, dhe ka  dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela  gjindet në një  pozit shumë të mirë! Qmimi është 6500 për Ari.

 • ID: 44
 • Adresa: Uglar - Graqanicë
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 1
 • Madhësia në njesi 2000
  Translate »