Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

E shitur

89,100

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shitet toka në Batllave  afër Liqenit, apo afër vikendicave që ka 27 Ari, me mundësi ndarje. Parcela ka  dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela përmban infrastrukturë të plot dhe gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë…

 • ID: 41
 • Adresa: Orllan
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 1
 • Hapsira Totale: 2700
 • Dhoma në Total: 1
  Translate »