Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Lagjia Melodia – Veterrnik

365,000

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Shtëpia është 550m², me etazhitet B+P+1, dhe eshtë e ndërtuar në parcelën prej 5.4 ari (540m2)

Bodrumi ka 2 hapsira të mëdha, që janë planifikuar për rekreacion/fitnes, kinema shtëpie, një lavanderi, një banjo, një hapsirë për ngrohje qënrore.

Kati përdhesë ka hapsirë të Qëndrimit ditorë të llojit të hapur / Galeri, ka një dhomë gjumi, 1 kuzhinë me tryezari, një kuzhinë verore, një toale.

Kati i parë ka 3 dhoma gjumi (njëra dhomë e gjumit eshtë e tipit Master, me banjo dhe garderob brenda dhomës), një banjo, dy ballona.

Shtëpia ka instalimim të ngrohjes qëndrore, instalim të sistem alarmi dhe të kamerave, garazhë.

Shtëa është e papërfunduar në terësi, dhe si e tillë edhe shitet.

 • ID: 41
 • Adresa: Lagjia Melodia - Veterrnik
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 4
 • Banjo: 4
 • Hapsira Totale: 520
 • Garazha: 1
 • Bodrum: 1
 • Kat B+P+1
 • Dhoma në Total: 1
  Translate »