Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Troje Bardhosh - (Devet jugovic)
  Ne Shitje

  Bardhosh – (Devet jugovic)1,200

  Shitet toka në Fshatin Bardhosh (Devet jugovic). Toka posedon 1 Hektar e 72 Ari me dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Pllaci ka infrastruktur të plotë. Qmimi 1200 Euro për ari…

 • Troje Rr. Stambolli - Arbëri
  Ne Shitje

  Rr. Stambolli – Arbëri900,000

  Shitet toka në lagjen Arbëria (Dragodan). Toka posedon 1 Hektar e 2.6 Ari me dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Pllaci ka infrastruktur të plotë. Qmimi 9 000 Euro për ari…..

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur60,000

  Shitet toka në lagjen Hajvali. Toka posedon 10 Ari me dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Pllaci ka infrastruktur të plotë. Qmimi 6 000 Euro për ari…..

 • Troje Rr. M25-2 Veterrnik
  Ne Shitje

  Rr. M25-2 Veterrnik280,000

  Shitet toka në lagjen Veterrnik. Toka posedon 10 Ari me dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Pllaci ka infrastruktur të plotë. Qmimi 28 000 Euro për ari…..

 • Troje E shitur
  Ne Shitje

  E shitur

  Shitet toka në lagjen Veterrnik. Toka posedon 5 Ari me dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Sipas planit regullativ të Prishtinës në këtë lagje (Prishtina e Re), lejohet ndertimi i lartë P + 8.

 • Troje F.SH Zllapek - Pejë
  Ne Shitje

  F.SH Zllapek – Pejë490,000

  Shitet toka në F.SH Zllapek – Pejës. Toka posedon 700 Ari (7 Hektar) me dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster.  Qmimi 700 Euro për ari. ….

Translate »