Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera1,800 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarist me qera që gjithësejt ka 600 m2. Objekti gjindet ne rrugen Prishtine – Fushe Kosove. Depo ka infrastruktur komplete dhe mund te shfrytezohet per veprimtari te ndryshme.

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera3,300 /muaj

  Lëshohet Objekti Afarosto/Banesor me qera, në lagjen Aktash, qe ka gjithësejt 670 m2, në metrazhë janë të përfshirë Lokali që ka 440 m2 dhe Banim 230 m2…

 • Objekte E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera4,500 /muaj

  Lëshohët objekti me qera në lagjen Arbëria.Objekti është B+P+1, që në total i ka 520m2.

Translate »