Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur107,000

  Shitet banesa në lagjën e Spitalit, në kompleksin banesor (ACG). Banesa është në katin e gjashtë, që ka sipërfaqe prej 107², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, tri banjo, një ballkon, një shpajz, dy lifta…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar, dhe si e tillë edhe…

 • Banesa Rr. Brahim Ademi – Mati I
  Ne Shitje

  Rr. Brahim Ademi – Mati I66,000

  Shitet banesa në lagjën Mati I, në kompleksin banesor (Mega Building Construction). Banesa është në katin e tetë, që ka sipërfaqe prej 60m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, dy lifta…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar, dhe si e tillë edhe…

 • Banesa Rr. Holger Pedersen – Lagjia e Spitalit
  Ne Shitje

  Rr. Holger Pedersen – Lagjia e Spitalit126,000

  Shitet banesa në lagjën e Spitalit, në kompleksin banesor (Prima Group Construction). Banesa është në katin e katërt, që ka sipërfaqe prej 131.4m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz, dy lifta…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar, dhe si e…

 • Banesa Rr. Gjilani - Hajvali
  Ne Shitje

  Rr. Gjilani – Hajvali201,750

  Shitet banesa super moderrne në lagjën e Hajvalisë në kompleksin banesor (Diamond Residence). Banesa është në katine e V-të, që ka sipërfaqe prej 134.4m², dhe përbëhet nga një sallon super luksoz me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkona, një shpajz, dy garazha,  lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është…

 • Banesa Rr. Bedri Berisha - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. Bedri Berisha – Mati I255,000

  Shitet banesa super moderrne në lagjën Mati I. Banesa është në katine e V-të, që ka sipërfaqe prej 160m², dhe përbëhet nga një sallon super luksoz me kuzhinë dhe tryezari,  tri dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkona, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi dhe si e…

 • Banesa Rr. Uran Ajeti - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. Uran Ajeti – Mati I125,000

  Shitet banesa në lagjën Mati I. Banesa është në katine e IV-të, që ka sipërfaqe prej 117m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  tri dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon i madhë dhe një i vogël, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi dhe…

 • Banesa Rr. Holger Pedersen - Lagjia e Spitalit
  Ne Shitje

  Rr. Holger Pedersen – Lagjia e Spitalit124,830

  Shitet banesa në lagjën e Spitalit, në kompleksin banesor (Prima Group Construction). Banesa është në kati e shtatë, që ka sipërfaqe prej 131.4m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, dy lifta…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është  e pa mobiluar, dhe si e tillë edhe…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur97,900

  Shitet banesa në lagjën  Kalabria (Emshir), Kompleksi OTI – (prapa kolegjit UBT). Banesa është në katin e pestë, ka sipërfaqe prej 89m², dhe përbëhet nga  një salloni me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, ashensor, garazh…Në banesë ka uje dhe rrymë 24h…

Translate »