Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur73,700

  Shitet banesa në lagjën  Kalabria (Emshir), Kompleksi OTI – (prapa kolegjit UBT). Banesa është në katin e gjashtë, ka sipërfaqe prej 67m², dhe përbëhet nga  një salloni me  kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, ashensor, garazh…Në banesë ka uje dhe rrymë 24h…

 • Banesa Rr. Dervish Hima - Kalabria (Emshir)
  Ne Shitje

  Rr. Dervish Hima – Kalabria (Emshir)115,000

  Shitet banesa në lagjën Kalabria (Emshir) , në kompleksin banesor (Prishtina Stars). Banesa është në kati e e tetë, që ka sipërfaqe prej 93.4m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, klimatizim, lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është komplet e mobiluar, dhe si e tillë…

 • Banesa Rr. Tring Smajli - Dodona
  Ne Shitje

  Rr. Tring Smajli – Dodona75,000

  Shitet banesa në lagjën Dodona. Banesa është në katine e IV-të, që ka sipërfaqe prej 68m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi dhe si e tillë edhe shitet!

 • Banesa Rr. B - Mati I (Kompleksi ROYAL)
  Ne Shitje

  Rr. B – Mati I (Kompleksi ROYAL)85,000

  Shitet banesa në lagjën e Mati I rruga B, në kompleksin banesor (Royal). Banesa është në kati e e shtatë, që ka sipërfaqe prej 69.75m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, klimatizim, lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore me Termokos, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është komplet e mobiluar, dhe…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur115,000

  Shitet banesa në lagjen Ulpiana e orijentuar në Jug-Lindja respektivisht kah shkolla e mesëme e mjekësisë ,,Ali Sokoli”. Banesa është në katin e katërt dhe ka 75m² (Neto) e që përbëhet në katër njësi, një sallon të ndarë, një kuzhinë dhe trepazari, dy dhoma gjumi, 1 banjo,  dy ballkon, një shpajza, klimatizim, ngrohje qëndrore (me Termokos), ujë dhe rrymë…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur290,000

  Shitet banesa në lagjën Lakrishte , në kompleksin banesor (ICON Tower). Banesa është në katin e trembëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 182.9m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, katë dhoma gjumi, njëra dhomë e gjumit posedon edhe garderobë, dy banjo, një ballkon, lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur235,000

  Shitet banesa në lagjën Lakrishte , në kompleksin banesor (ICON Tower). Banesa është në katin e trembëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 148m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, njëra dhomë e gjumit posedon edhe garderobë, dy banjo, një ballkon, lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur185,000

  Shitet banesa në lagjën Lakrishte , në kompleksin banesor (ICON Tower). Banesa është në katin e trembëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 116.21m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, lift…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,…

Translate »