Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur150,000

  Shitet banesa ne lagjen Dardania  qe ka 87m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa eshte në katin e gjashtë, dhe ka: sallon të madhe, kuzhinë, dy dhoma gjumi, 2 banjo, 1 ballkona, ngrohje qendrore të qytetit. Në ketë qmim përfshihet edhe garazha 18m2…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur39,500

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit  qe ka 45m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa eshte në katin e katërt, dhe ka: sallon të madhe, kuzhinë, një dhomë gjumi, 1 banjo, 1 ballkona, ngrohje qendrore të qytetit.

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur55,000

  Shitet banesa me qera në lagjen Dardania në rrugën Bill Clinton përball Santes. Banesa është në katin e katërtë që ka 50m2, dhe përbëhet prej një salloni me kuzhinë, një dhomë gjumi, nje banjo, 1 ballkona, ngrohje qendrore të qytetit, e mobiluar komplet.

 • Banesa Rr. B - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. B – Mati I64,000

   Shitet banesa në lagjen “MATI 1”, Rruga B- banesat e “Linprojektit” në Prishtinë me sipërfaqe 60m2 në katin e tretë. Banesa është e mobiluar, ka dhomë dite me kuzhinë, 1 dhomë të fjetjes, banjo, korridor, ballkon dhe bodrum.

 • Banesa Rr. Uçk - Qafa
  Ne Shitje

  Rr. Uçk – Qafa125,000

  Shitet banesa ne lagjen Qafa afer Derades qe ka 58m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa eshte në katin e parë dhe ka: sallon, kuzhinë, dy dhomë gjumi, 1 banjo, 1 ballkona, …

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur84,000

  Shitet banesa ne lagjen Pejton qe ka 84m2 . Banesa eshte në katin e VI, dhe ka: sallon me kuzhinë, dy dhomë gjumi, 1 banjo, 1 ballkona, ngrohje qendrore.

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur97,000

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit afer Sh.F. Ismail Qemali qe ka 83m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa eshte në katin Përdhes, dhe ka: sallon të madhe, kuzhinë, dy dhomë gjumi, 2 banjo, 2 ballkona, ngrohje qendrore të qytetit

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur80,000

  Shitet banesa ne lagjen Ulpiana (afer Sh.F. Hasan Prishtina) qe ka 64m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa eshte në katin 1, dhe ka: sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi, 1 banjo, ballon, ngrohje qendrore të qytetit.

Translate »