Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur72,270

  Shitet banesa ne lagjen Kalabria (Emshir) qe ka 80.3m2 në kompleksin banesor (EXDC) . Banesa është në katin e nëntë dhe ka: sallon me kuzhinë, 2 dhomë gjumi, 1 banjo, ngrohje qendrore të qytetit, ujë dhe rrymë 24h, etj…

 • Banesa Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana
  Ne Shitje

  Rr. Imzot Nik Prela – Ulpiana120,000

  Shitet banesa ne lagjen Ulpiana qe ka 100m2 në kompleksin banesor (Beni Dona) . Banesa është në katin e gjashtë dhe ka: sallon me kuzhinë, 2 dhomë gjumi, 1 banjo, ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h, terace 25m2 etj…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur97,850

  Shitet banesa ne lagjen Kalabri (Emshir) qe ka 103m2 në kompleksin banesor (Aldex) . Banesa është në katin e gjashtë dhe ka: sallon me kuzhinë, 2 dhomë gjumi, 2 banjo, ngrohje qendrore, ujë dhe rrymë 24h, e mobiluar etj…

 • Banesa Rr. Xheladin Hana – Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Xheladin Hana – Bregu i Diellit125,000

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit qe ka 106m2 në kompleksin banesor (Standart) . Banesa është në katin e dytë dhe ka: sallon me kuzhinë, 3 dhomë gjumi, 1 banjo, garazhë, ngrohje qendrore, klimatizim, ujë dhe rrymë 24h, e mobiluar etj…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur59,000

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit qe ka 56m2 në kompleksin banesor (Standart) . Banesa është në katin e tretë dhe ka: sallon me kuzhinë, 1 dhomë gjumi, 1 banjo, garazhë, ngrohje qendrore, e mobiluar etj…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur117,500

  Shitet banesa ne lagjen Bregu i Diellit qe ka 125m2 në kompleksin banesor (ILIRIA Building) . Banesa është në katin e katërt dhe ka: sallon të madhe, kuzhinë, trapezari, 3 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 WC, depo, ngrohje qendrore (me rrymë ), etj…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur110,000

  Shitet banesa në Qendër afer Hotel Grand, qe ka 65m2 . Banesa është në katin e katërt, dhe ka: sallon të madhe, kuzhinë, një dhomë gjumi, 1 banjo, 1 ballkon 10m2, ngrohje qendrore etj…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur70,550

  Shitet banesa ne lagjen Arbëria (Dragodan)  qe ka 83m2 . Banesa eshte në katin e parë, dhe ka: sallon të madhe, kuzhinë, dy dhoma gjumi, 2 banjo, 1 ballkona, ngrohje qendrore etj…

Translate »