Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Pajazit Islami - Fushë Kosovë
  Ne Shitje

  Rr. Pajazit Islami – Fushë Kosovë59,500

  Shiten banesat në Rrugën – Pajazit Islami, në Fushë Kosovë Objekti posedon dy llamella, banesat pritet të përfundoj në fund të vitit 2024. Çmimi; 700 euro m2 deri në 750 euro për m2 (varësisht nga mënyra e pagesës)

 • Banesa Rr. Besim Sahatçiu - Lagjia e Spitalit
  Ne Shitje

  Rr. Besim Sahatçiu – Lagjia e Spitalit85,000

  Shitet banesa në lagjën e Spitalit , në kompleksin banesor (Princesha). Banesa është në katin e I-rë, që ka sipërfaqe prej 82m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe si e…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur67,000

  Shitet banesa në lagjën Mati I, në kompleksin banesor (Tregtia). Banesa është në katin e VI-të, që ka sipërfaqe prej 56m² (Neto), dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar dhe si e tillë…

 • Banesa Rr. Shkupi - Veterrnik
  Ne Shitje

  Rr. Shkupi – Veterrnik196,500

  Shitet banesa në lagjën Veterrnik. Banesa është në katin e VII-të,  që ka sipërfaqe prej 131m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, një banjo plus një wc, dy ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e  mobiluar nga Solos dhe si e tillë…

 • Banesa Rr. Shkupi - Veterrnik
  Ne Shitje

  Rr. Shkupi – Veterrnik109,000

  Shitet banesa në lagjën Veterrnik. Banesa është në katin e I-rë, e pozicionuar në lindje që ka sipërfaqe prej 91m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe pritet të përfundoj…

 • Banesa Rr. C - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. C – Mati I128,000

  Shitet banesa në lagjën Mati I, në kompleksin banesor (Mbretëresha Teuta). Banesa është në katin e II-të, që ka sipërfaqe prej 92.6m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz, një garazhë, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar dhe si…

 • Banesa Rr. Zagrebi – Arbëri (Dragodan)
  Ne Shitje

  Rr. Zagrebi – Arbëri (Dragodan)91,000

  Shitet banesa në lagjën Arbëri (Dragodan), në kompleksin banesor (Lesna). Banesa është në katin e VI-të, që ka sipërfaqe prej 75.76m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe pritet të përfundoj…

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur80,000

  Shitet banesa në lagjën Arbëri (Dragodan), në kompleksin banesor (Lesna). Banesa është në katin e VI-të, që ka sipërfaqe prej 65.84m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe pritet të përfundoj…

Translate »