Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Lokale Rr. Ilaz Kodra – Dardania
  Me Qira

  Rr. Ilaz Kodra – Dardania800 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën Dardania. Banesa është në katin pëdhes, që ka sipërfaqe prej 110m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon,  kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, një banjo + 1 WC, tre ballkona, shpajz…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është në tërsi e renovuar…

 • Lokale Rr. Shefqet Shkupi - Kalabri (Emshir)
  Me Qira

  Rr. Shefqet Shkupi – Kalabri (Emshir)400 /muaj

  Lëshohet lokali me qera në lagjën Kalabri (Emshir). Lokali është në katin e parë që  ka 45m², dhe përbëhet nga një hapësirë pune, një  banjo, ujë dhe rrymë 24h…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë!…

 • Lokale Rr. Bill Clinton - Dardania
  Me Qira

  Rr. Bill Clinton – Dardania250 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën Dardania. Banesa është në katine e dytë, që ka sipërfaqe prej 60m², dhe përbëhet nga një sallon,  kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, shpajz…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,…

 • Lokale Rr. Fehmi Lladrovci – Ulpianë
  Me Qira

  Rr. Fehmi Lladrovci – Ulpianë500 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Ulpianë. Lokali është në pëdhesë që  ka 50m², dhe përbëhet nga dy hapësira pune, një  banjo, një shpajz…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë, ujë dhe rrymë 24h!…

 • Lokale Rr. Dëshmorët e Kombit - Ulpiana
  Me Qira

  Rr. Dëshmorët e Kombit – Ulpiana350 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën Ulpiana. Banesa është në katine e dytë, që ka sipërfaqe prej 52m², dhe përbëhet nga një sallon, një kuzhinë , një dhomë gjumi, një banjo, dy ballkona, një shpajz…Në banesë ka uje dhe rrymë 24h,… Banesa është në tërsi e renovuar…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera380 /muaj

  Lëshohet banesa (Zyrja) me qera në lagjën Bregu i Diellit, Zona Perendim. Banesa është në katine e tretë, që ka sipërfaqe prej 100m², dhe përbëhet nga një sallon,  kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, një banjo + 1 WC, një ballkon, shpajz…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është në tërsi…

 • Lokale E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera2,500 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Lakrishte. Lokali është 300m², dhe përbëhet nga katër hapësira, Bodrumi (-2) me sipërfaqe 42m²,  Bodrumi (-1) me sipërfaqe 76m², Përdhesa me sipërfaqe 91m², Kati i pare me sipërfaqe 91m², tri  banjo / wc, ngrohje qëndrore (me Termokos), ujë dhe rrymë 24h, ventillim, klimatizim, kamera…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë…

 • Lokale Rr. Rexhep Krasniqi – Kalabri (Emshir)
  Me Qira

  Rr. Rexhep Krasniqi – Kalabri (Emshir)300 /muaj

  Lëshohet lokali  me qera në lagjën Kalabria (Emshir). Lokali është në pëdhesë që  ka 55m², dhe përbëhet nga një hapësirë me mundësi ndarje, një  banjo,…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë dhe të qetë, ujë dhe rrymë 24h!…

Translate »