Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa E shitur
  Ne Shitje

  E shitur41,500

  Shitet banesa në Fushë Kosovë, në kompleksin banesor ,,Apollonia” që ka 67m2 (Fletë poseduese) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa është në katin e tetë, dhe ka: një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, ngrohje qëndrore. Banesa është tërsisht e mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!

 • Banesa Rr. 28 Nëntori - Dardania
  Ne Shitje

  Rr. 28 Nëntori – Dardania150,000

  Shitet banesa ne lagjen Dardania qe ka 87m2 (Neto) sipas dokumentacionit te regjistruar edhe ne kadaster. Banesa është në katin e tetë, dhe ka: një sallon, një kuzhinë dhe tryezari ndaras nga salloni, dy dhoma gjumi, një banjo, një wc, një ballkon, një shpajz, një garazhë, ngrohje qëndrore (me Termokos). Në ketë qmim përfshihet edhe garazha 18m2…

 • Banesa Rr. Ilaz Kodra - Dardania
  Me Qira

  Rr. Ilaz Kodra – Dardania450 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Dardania. Banesa është në katin e tretë, që ka sipërfaqe prej 70m², dhe përbëhet nga  një sallon, një kuzhinë dhe tryezari ndaras nga salloni, një dhomë gjumi, një banjo, një ballkon, shpajz, …Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e renovuar dhe e mobiluar…

 • Banesa Rr. Major Mehmet Bushi - Bregu i Diellit
  Me Qira

  Rr. Major Mehmet Bushi – Bregu i Diellit600 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Bregu i Diellit. Banesa është në katin përdhes e lartë, që ka sipërfaqe prej 110m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, një banjo, një toalet, dy ballkon, shpajz, oxhak/kamin, parking privat, oborr, …Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa…

 • Banesa Rr. Bedri Shala - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Bedri Shala – Bregu i Diellit110,000

  Shitet banesa në lagjën Bregu i Diellit, në kompleksin banesor (Panorama II). Banesa është në katin e XI-të, që ka sipërfaqe prej 91.42m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një toalet, një ballkon, një shpajz, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar…

 • Banesa Rr. Agim Ramadani - Aktash
  Me Qira

  Rr. Agim Ramadani – Aktash850 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Aktash. Banesa është në katin e dytë, që ka sipërfaqe prej 100m², dhe përbëhet nga  një sallon me  kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një toalet, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Ahmet Gashi - Mati I
  Ne Shitje

  Rr. Ahmet Gashi – Mati I109,200

  Shitet banesa në lagjen Mati I afër rrugës B që ka 84m². Banesa është në katin e parë dhe ka: një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, 1 banjo, një shpajz, ngrohje qëndrore (me Termokos), ujë dhe rrymë 24h. Banesa është e  mobiluar dhe si e tillë edhe shitet!…

 • Banesa Rr. Murat Mehmeti - Tophane
  Ne Shitje

  Rr. Murat Mehmeti – Tophane195,000

  Shitet banesa luksoze në lagjën Tophane, në kompleksin banesor (Lesna). Banesa është në katin e V-të, që ka sipërfaqe prej 130m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkon, një shpajz, garazhe, lift,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h. Banesa është e mobiluar me mobile të kualitetit…

Translate »