Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Xheladin Hana – Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Xheladin Hana – Bregu i Diellit65,000

  Shitet banesa në lagjën Bregu i Diellit. Banesa është në katin e I-rë, që ka sipërfaqe prej 70m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhomë gjuma, nje banjo, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me rrymë), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e renovuar dhe e  mobiluar në tërsi,…

 • Banesa Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana
  Ne Shitje

  Rr. Imzot Nik Prela – Ulpiana72,000

  Shitet banesa në lagjën Ulpiana në objektin Beni Dona. Banesa është në katine e V-të, që ka sipërfaqe prej 67m², dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, një dhomë gjumi, nje banjo, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e  mobiluar!

 • Banesa Rr. Ahmet Krasniqi - Arbëri (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Ahmet Krasniqi – Arbëri (Dragodan)350 /muaj

  Lëshohet banesa në lagjën Arbëri (Dragodan). Banesa është në katin e V-të, ka sipërfaqe prej 83m², dhe përbëhet nga një salloni me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, shpajz, lift,… Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar.

 • Banesa Rr. Sylejman Vokshi - Qendër
  Ne Shitje

  Rr. Sylejman Vokshi – Qendër50,000

  Shitet banesa  në qendër të Prishtinës me një pamje shumë të bukur nga qyteti. Banesa është në katin e V-të, ka sipërfaqe prej 30m², dhe përbëhet nga një salloni me kuzhinë dhe tryezari, një banjo, një  ballkon,… Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa  është e mobiluar dhe si e tillë edhe…

 • Banesa Rr. Ekrem Rexha – Arbëri (Dragodan)
  Ne Shitje

  Rr. Ekrem Rexha – Arbëri (Dragodan)180,000

  Shitet banesa moderrne në lagjën Arbëri (Dragodan), me një pamje shumë të bukur nga qyteti. Banesa është në katin e III-të, ka sipërfaqe prej 131m², dhe përbëhet nga një salloni super luksoz me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, një banjo, një wc, tre ballkona, shpajz, dy lifta,… Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe…

 • Banesa Rr. Ekrem Rexha – Arbëri (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Ekrem Rexha – Arbëri (Dragodan)800 /muaj

  Lëshohet banesa moderrne me qera në lagjën Arbëri (Dragodan), me një pamje shumë të bukur nga qyteti. Banesa është në katin e III-të, ka sipërfaqe prej 131m², dhe përbëhet nga një salloni super luksoz me kuzhinë dhe tryezari, tri dhoma gjumi, një banjo, një wc, tre ballkona, shpajz, dy lifta,… Në banesë ka ngrohje qëndrore,…

 • Banesa Rr. Afrim Zhitia - Bregu i Diellit
  Ne Shitje

  Rr. Afrim Zhitia – Bregu i Diellit78,000

  Shitet banesa në lagjën Bregu i Diellit. Banesa është në katin e III-të, që ka sipërfaqe prej 77m² (Neto), dhe përbëhet nga një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhomë gjuma, nje banjo, një ballkon, shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me Termokos), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e pa mobiluar dhe si e tillë…

 • Banesa Rr. Skënder Çeku – Mati I
  Me Qira

  Rr. Skënder Çeku – Mati I270 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën  Mati I, afër shkollës fillore Pavarsia. Banesa është në katine e II-të, që ka sipërfaqe prej 80m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari, dy dhoma gjumi, një banjo, njëwc, një ballkon, dy lifta,shpajz,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e  mobiluar…

Translate »