Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

 • Banesa Rr. Mis Edit Durham - Qendër
  Me Qira

  Rr. Mis Edit Durham – Qendër600 /muaj

  Lëshohët banesa me qera  në Qendër të qytetit. Banesa është në katin IV-të, dhe ka sipërfaqe prej 90m², dhe përbëhet nga  një salloni me  kuzhinë dhe tryezari,dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon,…Në banesë ka ngrohje qëndrore (me rrymë), uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e renovuar dhe mobiluar në tërësi.

 • Banesa Rr. Bashkim Fehmiu - Arbëria (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Bashkim Fehmiu – Arbëria (Dragodan)320 /muaj

  Lëshohet banesa në lagjën Arbëria (Dragodan). Banesa është në katine e III-të, që ka sipërfaqe prej 80m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon,  lifta,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Bashkim Fehmiu - Arbëria (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Bashkim Fehmiu – Arbëria (Dragodan)320 /muaj

  Lëshohet banesa në lagjën Arbëria (Dragodan). Banesa është në katine e III-të, që ka sipërfaqe prej 80m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon,  lifta,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa Rr. Zagrebi - Arbëria (Dragodan)
  Me Qira

  Rr. Zagrebi – Arbëria (Dragodan)500 /muaj

  Lëshohet banesa në lagjën Arbëria (Dragodan), në kompleksin banesor (Pandora Tower). Banesa është në katine e VI-të, që ka sipërfaqe prej 110m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, një shpajz, lifta,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera240 /muaj

  Lëshohët banesa me qera në Fushë Kosovë afër Sh.f. Mihal Grameno. Banesa është në katine e IV-të, ka sipërfaqe prej 70m², dhe përbëhet nga  një salloni me  kuzhinë dhe trepezari,  dy dhoma gjumi, një banjo, një ballkon, lift, …Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është në tërsi e mobiluar.

 • Banesa Rr. Major Mehmet Bushi - Bregu i Diellit
  Me Qira

  Rr. Major Mehmet Bushi – Bregu i Diellit600 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjën Bregu i Diellit (Zona Perendim), afër qendrës tregtare. Banesa ka sipërfaqe prej 105m², dhe përbëhet nga një sallon, kuzhinë dhe trepezari të ndarë, tri dhoma gjumi, dy banjo, një ballkon, një shpajz…Në banesë ka ngrohje qëndrore me termokos, klimatizim, uje dhe rrymë 24h,… Qiramarrësi paguan vetëm rrymën, ndërsa pronari i…

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera600 /muaj

  Lëshohet banesa në lagjën Lakrishte, në kompleksin banesor  (NARTEL). Banesa është në katine e V-të, që ka sipërfaqe prej 98m², dhe përbëhet nga  një sallon me kuzhinë dhe tryezari,  dy dhoma gjumi, një banjo, dy ballkona, dy lifta,…Në banesë ka ngrohje qëndrore, uje dhe rrymë 24h,… Banesa është e mobiluar në tërsi.

 • Banesa E dhënë me qera
  Me Qira

  E dhënë me qera950 /muaj

  Lëshohet banesa me qera në lagjen Aktash, në kompleksi banesor “Prishtina Stars”. Banesa është në katin e dhjetë që ka 98m² dhe posedon: 1 sallon, kuzhinë dhe trepezari ndaras, dy dhoma gjumi, njëra dhomë e gjumit posedon edhe banjo, ballko, shpajz, banjo/wc, kondicioner, ngrohje qëndrore (me rrymë), garazhë, lift,  ujë dhe rrymë 24h,….Banesa është e mobiluar në…

Translate »