Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

E dhënë me qera

1,300 /muaj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Lëshohet lokali  me qera në lagjën Ulpianë. Lokali është në  katin e parë, që ka  215m², dhe përbëhet nga pesë hapësira: një hapësirë qëndrore, tri njësi pune, një kuzhinë, dy banjo, 70m² terasë, ngrohje qëndrore (me Termokos), ujë dhe rrymë 24h…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë!

 • ID: 95
 • Adresa: Rr. Zija Shemsiu - Ulpiana
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 3
 • Banjo: 2
 • Hapsira Totale: 215
 • Kat 1
 • Dhoma në Total: 1
  Translate »