Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Mirjane Dragoviç – Çagllavicë

1,755,000

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Shitet toka në Çagllavicë (Graçanicë) që ka 90 Ari, dhe ka dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela  gjindet në një  pozit shumë të mirë në rrugë kryesore, Qmimi është 19500 për Ari.

 • ID: 49
 • Adresa: Rr. Mirjane Dragoviç - Çagllavicë
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Hapsira Totale: 9000
  Translate »