Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

E dhënë me qera

2,500 /muaj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Lëshohet lokali  me qera në lagjën Lakrishte. Lokali është 300m², dhe përbëhet nga katër hapësira, Bodrumi (-2) me sipërfaqe 42m²,  Bodrumi (-1) me sipërfaqe 76m², Përdhesa me sipërfaqe 91m², Kati i pare me sipërfaqe 91m², tri  banjo / wc, ngrohje qëndrore (me Termokos), ujë dhe rrymë 24h, ventillim, klimatizim, kamera…. Lokali ka një ambient pune mjatë të mirë dhe ka qasje nga të dy anët e rrugës nga Rr. Kosta Novakoviq dhe Rr. Tirana !…

 • ID: 80
 • Adresa: Rr. Kosta Novakoviq - Lakrishte
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 4
 • Banjo: 3
 • Hapsira Totale: 300
 • Bodrum: 2
 • Kat Përdhes
 • Dhoma në Total: 1
  Translate »