Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Gjon Nikollë Kazazi – Veterrnik

100,000

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Screenshot_20210209-100548_Maps
 • Screenshot_20210209-100708_Maps
 • Screenshot_20210209-100841_Maps

Shitet toka në lagjen Veterrnik (në lagjën Qëndresa). Parcela ka 4 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterin e Prishtinës, përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore.

 • ID: 29
 • Adresa: Rr. Gjon Nikollë Kazazi - Veterrnik
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Madhësia në njesi 400
  Translate »