Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Bekim Fehmiu – Lakrishte

2,517 /muaj

 • 1
 • 2
 • 3

Lëshohet  Zyrja me qera në lagjën Lakrishte (Kompleksi ICON TOWER). Zyrja është në katin e gjashtëmbëdhjetë, që ka sipërfaqe prej 165m², dhe përbëhet nga tri hapësira pune, një banjo / wc. Në zyre ka uje dhe rrymë 24h,… Zyret kanë një ambient pune mjatë të mirë dhe është shumë e pështatëshme!

Çmimi në muaj bruto (përfshirë 18% TVSH dhe 9% tatim në qira) është 2517 Euro

Tarifa mujore fikse për ngrohje dhe ftohje është 247.5 Euro

 • ID: 112
 • Adresa: Rr. Bekim Fehmiu - Lakrishte
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 2
 • Banjo: 1
 • Hapsira Totale: 165
 • Kat 16
 • Dhoma në Total: 1
  Translate »