Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477 038 500 111
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Imzot Nik Prela - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Agim Hajrizi – Veterrnik

91,800

 • 20200808_132649
 • 20200808_132708
 • 20200808_132718
 • 20200808_132741

Shitet toka në lagjen Veterrnik (mrapa lagjes 038). Parcela ka 5.4 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadasterin e Prishtinës që posedon edhe leje per ndërtim, përmban infrastrukturë të plot, rrymë, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Parcela ka qasje shumë të mirë në rrugën kryesore, dhe gjindet me nje pozicion shumë të mirë që ështe në një rrugë pa dalje…

 

 • ID: 27
 • Adresa: Rr. Agim Hajrizi - Veterrnik
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 1
 • Hapsira Totale: 540
 • Dhoma në Total: 1
  Translate »