Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

E shitur

Me Marrëveshje

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Shitet objekti afarist me një hapësirë 3000m² që gjindet në Magjistralën Prishtinë – Shkup, dhe është pranë qendrës tregtare Prishtina Mal. Objekti përmbanë një infrastrukturë të jashtëzakonshme mbrena dhe jashta sajë. Objekti është i ndertuar prej konstuktcionit të metalit dhe dizajnuar në mënyrën më të persosur me të gjitha elementet përciellëse dhe që i plotëson të gjitha kriteret për të zhvilluar çfardo llojë biznesi afarist. Në mbrendësi të objektit janë të vendosura shkallët emergjence të punuara nga betoni, instalimi i rrymës, ujit, ftofje/ngrohje, klimatizim, gjenerator, korektor… të cilat janë të importuara nga shtetet e ndryshme të Europës, gjithashtu në objekt gjinden zyre, banjo/wc terrca, çatia (kulmi) ështe me panel më cilsori i cili poashtu është i importuar.
 Parcela e tokës është 12500.59m² (1 Hektar e 25 Ari . 59m), që është i vendosur objekti përmban parking të shtruar me asfalt shumë cilësor, hapësir gjelbruese me sistem të ujitjes, drunjë dekorues, lule të llojeve të ndryshme, hapësirë të veqant per kalda, gjenerator dhe trafo të rrymës që gjithashtu janë prodhime të brendeve Europiane.
Objekti gjindet me një lokacion shumë strategjik të mundshëm, në buzë të dy rrugëve kryesore, në atë Prishtinë – Shkup, dhe Prishtinë – Lipjan, që do të ju mundësoj qasje më të lehtë për zhvilliminin e qfardo lloj biznesi!..
Parcela posedon të gjithë dokumentacionin në rregull, poashtu edhe objekti përmban lejen ndertimore.
    Translate »