Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë

1,000 /muaj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Lëshohet toka me qera në Magjistralen Prishtinë – Mitrovicë (afër Te Ismeti). Parcela ka 36 Ari, dhe  përmban infrastrukture te plot, rryme, uje, kanalizime, ndriqim rrugore. Qasja e parceles  është në drejtim të F.Kosovës … Parcela është shumë e përshtatshëm për afarizem!

 • ID: 02
 • Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Hapsira Totale: 3600
  Translate »