Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Lagjia Qëndresa – Veterrnik

100,000

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shitet toka në lagjën Qëndresa – Veterrnik, që ka 5 Ari, me dokumentacion të regjistruar në kadaster, dhe përmban infrastrukturë të plot, rrugë, rrymë, uje, kanalizim.  Parcela gjindet në një lagje dhe pozit shumë të mirë… Qmimi 20 000 per Ari…

 • ID: 34
 • Adresa: Lagjia Qëndresa - Veterrnik
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 1
 • Hapsira Totale: 500
  Translate »