Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Fsh. Orllan – Batllavë

24,000

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5. Gjeoportal PARCELA
 • 6.Dimensionet
 • 7. Distanca nga rruga kryesore

Shitet toka në Batllave afër Liqenit,  (afër restaurant Adriatik) që ka 3 Ari. Parcela ka  dokumentacion të regjistruar në kadaster (flet poseduese / kopje plani). Parcela përmban infrastrukturë të plot dhe gjindet në një pozit shumë të mirë…

 • ID: 50
 • Adresa: Fsh. Orllan - Batllavë
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Ne Shitje
 • Lloji i Pronës
 • Hapsira Totale: 300
  Translate »