Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

E dhënë me qera

350 /muaj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • ID: 01
 • Lokacioni:
 • Zip: 10000
 • Statusi: Me Qira
 • Lloji i Pronës
 • Dhoma: 2
 • Banjo: 1
 • Madhësia në njesi 90m2
 • Hapsira Totale: 90
 • Kat 4
 • Dhoma në Total: 1
  Translate »