Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Level 1

Level 1 of the reverse hierarchy test. This is to make sure the importer correctly assigns parents and children even when the children come first in the export file.

Translate »