Ndjehuni i lirë dhe na kontaktoni 045 774 477
Dëshironi të vini në zyre?

Rr. Selami Pulahu - Ulpiana,10000 Prishtinë, Kosovë

Hënë - Shtunë (09:00 - 18:00)

Rr. Robert Doll – LakrishteRr. Garibaldi - Qendër
Rr. Robert Doll – LakrishteRr. Garibaldi – Qendër
ID # 243107
Adresa Rr. Robert Doll – LakrishteRr. Garibaldi - Qendër
Kodi Postal 1000010000
Çmimi 135,000650 /muaj
Çeshtja e Hipotekës AvailableAvailable
Mobilimi furnishedunfurnished
Tipi i Pronës BanesaLokale
Statusi Ne ShitjeMe Qira
Bedrooms 22
Bathrooms 11
Garazha
Podrum
Floors 52
Dhoma në Total 11
Madhesia Totale m2 m2
Hapsira e Objektit 98 m280 m2
Date Available
Year Built
Agjenti Rr. Robert Doll – LakrishteRr. Garibaldi – Qendër
View PropertyView Property
Translate »